ZEN SUPER BOOST 2500 –
Maca Finland Oy:n kehittämä ZEN BOOST 2500 on yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista Maca-juuri lisäravinnevalmisteista. Tuote on valmistettu EU:ssa 100% luonnontuotteesta. Ei sisällä lisäaineita. Gluteeniton. Vegaanille.


ZEN Boost 2500mg on jauhettu kylmäkuivatusta uutteesta, jolloin se säilyttää kaikki ravintoarvot, kuidut, mineraalit, vitamiinit ja hivenaineet tehokkaimmin ja parhaimmin.


ZEN Men : aikuisille miehille
Lady ZEN : aikuisille naisille


ZEN BOOST 2500 tuotesarja on kehitetty Suomessa. Kehityksen taustalla ovat vahvat asiakaslähtöiset kokemukset.
Kiire ! Stressi ! Ärtyineisyys ! Arki ! Työ ! Jaksaminen ! Haluttomuus !
Oletko sinä kokenut edellämainittuja arjen haasteita ? Kyllä. Useat meistä. Löysimme aidon, Perulaisen MACA- juuren erinomaiset hyödyt useiden eri asiakaskokemuksien kautta.
Maca on 100% luonnontuote, ilman lisättyjä

ainesosia. Macassa yhdistyvät erinomaiset hyödyt, jotka voivat vaikuttaa omaan yksilölliseen tekemiseen erittäin positiivisesti.
ZEN BOOST 2500 yhdistettynä aktiiviseen liikkumiseen ja terveelliseen ruokavalioon, voi tehostaa omaa olotilaasi merkittävästi useissa asioissa.
Elämänlaatu koostuu useista asioista ja tehokas lisäboosti vain vahvistaa kokemusta. Suositeltu käyttöaika on 6-12 viikkoa kerrallaan, jonka aikana hyödyt tasapainottuvat normaaliin päivärytmiin.
Käytä päivittäin annettujen ohjeiden mukaisesti. Soveltuu vegaanisen ruokavalioon.
Tervetuloa käyttämään ZEN BOOST 2500 tuotetta.

JOS SINULLA on lääkitys, olet raskaana, imetät, sinulla on todettu syöpä tai sinulla on todettu eturauhasen liikakasvu tai kilpirauhasen toiminnassa on havaittu muutoksia ÄLÄ KÄYTÄ ilman lääkärin suoistusta tai lupaa.

Vahva suositus.
www.macacom.fi jälleenmyyjät ja kotimyynti organisaatio

Maahantuonti Maca Finland Oy

Jälleenmyyjät:

www.zenmaca.fi 

www.lennitiikeri.fi

info@zenmaca.fi

+358 41 7022 803. Marja Leena